Pide-pizza Margherita
Ingrediƫnten 

- 1 kleine witte of bruine pide (rond Marokkaans brood)
- 150 ml kant-en-klare tomatensaus tuinkruiden (potje of pakje)
- 150gr geraspte jong belegen kaas
- 2 el olie
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
2. Snijd de pide horizontaal door.
3. Smeer de helften in met tomatensaus, strooi daarover de kaas.
4. Leg de pizza's op een bakplaat en zet ze ongeveer 10/12 minuten in het midden van de oven (tot de kaas lekker gesmolten is).
5. Smeer de rand in met olie.
6. Snijd de pizza in stukken
Extra
- 8 plakken salami
- 8 plakken jonge Goudse kaas, 100gr ham in reepjes gesneden en uitgelekte ananasblokjes uit een klein blikje
- 8 plakken jonge Goudse kaas, 100gr hamreepjes en in 4 repen gesneden geroosterde paprika's (uit een pot), 100gr champignons in plakjes. Strooi de geraspte kaas erover en volg het recept vanaf punt 4.