Gevulde paprika
Ingrediƫnten voor 2 personen:
- 2 rode paprika's
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 100g courgette
- 100 champignons
-
200g mager rundergehakt
-
2 teentjes knoflook
-
100 g courgette
-
100 g champignons
-
100 g witte bonen
-
40 g oude kaas
-
Tijm
-
Zout en peper
Bereidingswijze:
- Hol de paprika's uit.
- Rul het gehakt kort aan en bak het uitje, de knoflook, de courgette en de champignons mee in het vet van het vlees.
- Voeg de laatste minuut de witte bonen en de kaas toe.
- Breng op smaak met tijm, peper en zout.
- Vul de paprika's met het mengsel.
- Zet de paprika's in een ovenschaal en zet ze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden.
- Serveer de paprika's op borden en schep het overige mengsel (wat niet in de paprika) past ernaast.